23. Januar kl.21.00 i Festsalen på Sund

Moskus

Anja Lauvdal – piano
Fredrik Dietrichson – bass
Hans Hulbækmo
Spelemannsnominerte Moskus spiller inn det nyoppussede flygelet på Sund FHS. I tillegg er dette gamle Sundelever, så alt går i sirkel.


6. Mars kl.21.00 på Nils Aas Kunsverksted

Lee/Gutvik/Alberts

Okkyung Lee- Cello
Ketil Gutvik – gitar
Kristoffer Alberts – saksofon

Okkyung Lee er kanskje en av de mest innflytelsesrike kvinnelige improviserende musikerne i verden. Hun har en utsøkt teknikk og et overordent blikk for form innenfor improvisert musikk. Hun har gjort innspillinger og konserter med blandt annet John Zorn, Evan Parker og Thurston Moore.
Ketil Gutvik og Kristoffer Alberts har vært i det norske jazz-/improvisert musikkmiljøet i en årrekke og vært med å gjøre miljøet til det det er idag.


27. mars kl. 21.00 på Rødbrygga

Chicago Connections

Keefe Jackson – Saksofon/Klarinett
Josh Berman – kornett
Jon Rune Strøm – bass
Tollef Østvang – trommer

Den norske superdouen Tollef Østvang (trommer) og Jon Rune Strøm (kontrabass), som er å høre sammen i en rekke aktive band, har denne gangen invitert med seg to superkollegaer fra Chicago´s yrende og kreative jazzscene. Keefe Jackson (saksofon/klarinett) og Josh Berman (kornett) har de siste årenen etablert seg som sterke og særegne stemmer i Chicagomiljøet, og har i samarbeid med musikere som Ken Vandermark, Fred Lonberg-Holm og Jep Bishop vært med på å bringe byens stolte jazztradisjon videre. Bli med amerikansk jazzklubb på Inderøya.


7. April OBS! kl 13.30 på Sund FHS

Maryland

Per Jørgensen – trompet
Jonas Kullhammar – saksofon
Ole Morten Vågan – bass
Håkon Mjåset Johansen – trommer

Når folk av slikt kalliber kommer forbi Inderøya må man bare gripe dem når man kom. Slutt litt tidlig på jobben og kjør bort på Sund, hent deg en lunken kopp kaffe og hør på strålende jazzmusikk på en mandags ettermiddag. Blåmandag får en ny betydning.


Soddjazz mellom 23. og 27. april. Se egen nettside www.soddjazz.no


30. April kl. 21.00 på Nils Aas Kunstverksted

Ola Høyer Solo Kontrabass

En av landets største solister entrer Kunstverkstedet denne onsdagen for å hjelpe med soddjazzabstinensene og ønske 1. mai velkommen.