Foto:
Konsertinfo
KALLE og HONEST JOHN
Tid: torsdag 28/10 – kl 20:30
Sted: TBA
Pris: ord 200,- / medl 100/50,-

Dobbeltkonsert med både KALLE og HONEST JOHN

KALLE stod på plakaten tidligere i vinter, men ble avlyst på grunn av pandemien. Nå gleder vi oss til å få svenske Karl Hjalmar Nyberg og hans band med
Dette er en kvartett som ikke er redd for å dra ut i det som kan synes enkelt, men som er så alt annet enn det. Heiða Mobecks tuba, Karl Hjalmar Nybergs saksofon, Hannah Narvesens trommer, Martin Miguels gitar, musikere med sterke stemmer i Skrap og Broen, Megalodon Collective og Pom Poko! 

Musikkanmelder Audun Vinger i DN skrev følgende om «KALLE» da plata deres kom i april 2020: 

«Oppfinnsom pop med beats og underlige lydbilder fortsetter å sprenge seg ut fra jazztradisjonen her hjemme…Musikk som dette formelig roper etter å bli fremført i små, varme lokaler med åpenhjertige lyttere i sardinbokstetthet.»

Heiða Mobeck: tuba, elektronikk
Martin Miguel Tonne : gitar
Hannah Veslemøy Narvesen: trommer
Karl Hjalmar Nyberg: saksofon, synth

 

HONEST JOHN

Musikerne i denne kvintetten er ikke bare blant Norges mest fargerike og aktive jazzmusikere, men her er også begge jazzlærerne på Sund folkehøgskole med! 

Honest John er inspirert både av nederlandsk frijazz og brasiliansk jazz. De spiller jazz som innimellom kan grense mot samtidsmusikk og musikken har blitt beskrevet som særpreget og høyst original.
Honest John ble startet av saksofonist og klarinettist Klaus Ellerhusen Holm i 2011, og har siden turnert jevnlig i Norden, Europa og Japan.
Honest John har fått strålende anmeldelser både i inn og utland – bla. av Downbeat, All about Jazz, New York City Jazz Journal i tillegg til de fleste størst norske avisene. 


Klaus Ellerhusen Holm – Saksofon og klarinett
Kalle Moberg – Trekkspill
Ola Høyer – Bass
Erik Nylander – Trommer
Kim Johannesen – Gitar og banjo

 

Billettsalg i døra: 

Ordinær: 200,-

Medlem: 100,-

Elever ved videregående skole: 50,-

 

Velkommen!