Foto:
Konsertinfo
Kim Myhr og Christian Wallumrød
Tid: torsdag 4/10 – kl 20:30
Sted: Inderøy Gårdsbryggeri
Pris: ord 150,- / medl 100,-
Tekno på tvers

Christian Wallumrød og Kim Myhr har i de siste årene vært markante skikkelser på den norske eksperimentelle musikkscenen, både som komponister og som utøvere.

De har også arbeidet en del sammen i forskjellige prosjekter opp igjennom årene, men det har likevel tatt noen år å finne sammen i duoformat. Det har de nå endelig gjort, og presenterer en pulsdreven, elektronisk musikk, som kanskje kan beskrives som en slags asymmetrisk avant-garde tekno.

Kim Myhr (elektrisk 12-strengs gitar og elektronikk) har gitt ut tre kritikerroste soloalbum; All Your Limbs Singing (2014) på SOFA og Bloom (2016) og You | me (2017) på HUBRO. Han er en aktiv komponist, og skriver for kammergrupper, elektroakustiske settinger, og lager musikk til forskjellige scenekunstprosjekt. Hubro-utgivelsen You | me er nominert til Nordic Music Prize 2018.

Christian Wallumrød (trommemaskiner, synth, elektronikk) har bl.a. gjort seg bemerket med sitt eget ensemble, og med kvartetten Dans les arbres, begge band med en rekke innspillinger på ECM Records, og utstrakt turnévirksomhet over store deler av kloden. Han har vært nominert til Nordisk Råds Musikkpris med begge gruppene.

Kim Myhr – elektrisk 12-strengs gitar og elektronikk
Christian Wallumrød – trommemaskiner, synth, elektronikk