Foto:
Konsertinfo
Jo Skaansar «Fange av mi tid» med Ine Hoem
Tid: torsdag 10/9 – kl 20:30
Sted: Inderøy vgs - sal A
Pris: ord 150,- / medl 100/50,-

«Fange av mi tid»

Ni år etter utgivelsen av det kritikerroste debutalbumet «Den blåaste natt», er den etterspurte bassisten, komponisten og psykologen Jo Skaansar endelig klar med nytt band og sin oppfølgerplate «Fange av mi tid».

«Fange av mi tid» tar utgangspunkt i Skaansars mangfoldige virke som kontrabassist og komponist, og et fruktbart låtskrivingssamarbeid på tvers av generasjoner med den trettifem år eldre Edvard Hoem. For øvrig er dikt og lyrikk av norske poeter fra ulike tidsepoker håndplukket og bearbeidet, og supplerer og kommenterer dermed Hoems særegne og gjenkjennelige litterære stemme.

Vokalist Ine Hoem, som de siste årene har tatt steget inn i den norske pop-eliten, er fortsatt en viktig samarbeidspartner og alliert. Sammen med Helge Lien og Håkon Mjåset Johansen skaper Ine og Jo musikalsk magi av Skaansars melodisk varierte og harmonisk sofistikerte komposisjoner, i skjæringspunktet mellom jazz, folkemusikk og vise.

Jo Skaansar jobber i inn- og utland med en rekke artister og band, mest innen jazz og folkemusikk. Som bassist har han en ekspressiv, lyrisk og moderne spillestil.
Han har medvirket på omlag 40 plateinnspillinger og har spilt med blant andre Kenny Wheeler, Ulf Wakenius, Steve Dobrogosz, Jon Christensen, Beady Belle, Hot Club de Norvege, Sinikka Langeland, Trygve Seim, Sølvguttene og Trondheim Jazzorkester.

Ine Hoem – vokal
Jo Skaansar – kontrabass
Helge Lien – piano
Håkon Mjåset Johansen – trommer

(Oddrun Lilja Jonsdottir – gitar)

Billetter selges i døra:
Jazzpass hele sesongen: 1000,-
Ordinær: 150,-
Medlem: 100,-
Elever ved videregående skole 50,-