Foto:
Konsertinfo
Honest John (Avlyst)
Tid: torsdag 28/1 – kl 20:30
Sted: Inderøy vgs - sal A
Pris: ord 150,- / medl 100/50,-

Honest John ble startet av saksofonist og klarinettist Klaus Ellerhusen Holm i 2011, og har siden turnert jevnlig i Norden, Europa og Japan. Bandet er sammensatt av noen av de mest aktive musikere fra det Norske jazz- og improvisasjonsmiljøet. Med begge musikktradisjoner godt representert, resulterer det i en finskåret blanding av ferdigharmonisert materiale, løsere strukturer og jazz. 

Honest John henter inspirasjon fra flere hold, blant annet hollandsk frijazz, brasiliansk musikk samt komponister som Anton Webern. Musikken har blitt beskrevet som særpreget og høyst original. De har fått strålende anmeldelser både i inn og utland – bla. av Downbeat, All about Jazz, New York City Jazz Journal i tillegg til de fleste størst norske avisene. 

En av de store inspirasjonskildene for bandet er vært musikken til Ab Baars. Da mulighetene for et samarbeid endelig dukket i 2016 tok de den, noe som resulterte i en turne i Europa samt plateinnspilling. Repertoaret består av materiale fra Honest John og Ab Baars arrangert spesielt for anledningen. 

Dette blir ekstra stas for oss i Inderøy jazzforum, ettersom både saksofonist Klaus Ellerhusen Holm og bassist Ola Høyer er lærere på jazzlinja ved Sund folkehøgskole.

Medvirkende:

Klarinett – sax: Ab Baars
Sax – klarinett: Klaus Ellerhusen Holm
Trekkspill: Kalle Moberg
Gitar, banjo: Kim Johannessen
Bass: Ola Høyer
Trommer: Erik Nylander

Billettsalg i døra: 
Ordinær: 150,-
Medlem: 100,-
Elever ved videregående skole: 50,-

Velkommen!