Foto:
Konsertinfo
Baker Hansen
Tid: onsdag 12/9 – kl 21:00
Sted: e@ internettkafé
Pris: ord 150,- / medl 100,-
Gjendikta jazzopplevelse

Chet Baker fortalde nokre av dei sterkaste musikalske historiane i jazzlitteraturen. Baker Hansen gjenfortel desse historiane på norsk.

Dette er musikk med varme kjensler og kjølig sound, sterke utsegn og vâre augeblikk. Musikk som i ny språkleg og musikalsk drakt gir låter som «My funny valentine» og «I fall in love too easily» nytt liv, og kan røre endå nærare ved oss på vårt eige mål. Musikk som framleis lever og leverer, tøyer grenser og opner øyre. Nett slik jazz alltid har gjort.

Baker Hansen har utgjevingane «Ei som deg» (2014) og «Gamle Daga» (2016) bak seg, og denne hausten tek dei turen innom Inderøy Jazzforum. Dei har spelt omkring 150 konserter i Norden dei siste åra, og vert omtalt som «Ein sikker scenesuksess» (Dagsavisen). Ta turen for å oppleve kjende og ukjende standardlåtar, språklege perler og medrivande stemning!om debutalbumet “Ei som deg” ut på NORCD. Singelen “På Vakt” kom digitalt i 2015. Så om “Gamle Daga” i 2016.

Bandet har over 150 konserter i inn- og utland i bagasjen og samarbeid med musikere som Jon Eberson og John Pål Inderberg.

Sigurd Rotvik Tunestveit – song, gjendiktingar
Thomas Husmo Litleskare – trompet, song
Kjetil Jerve – piano
Tore Flatjord – trommer
Stian Andreas Andersen – kontrabass

Billettsalg i døra
Jazzpass med fri inngang alle konserter vineter 18/19: Kr. 1000,-
Medlemskort for hele konsertsesongen 18/19: kr. 500,-
Ordinær: 150,-
Medlem: 100,-